Loop 20 km voor #cleanekleren ! Print dit artikel Stuur door naar een vriend

Cleane Kleren 24

Hou jij wel van een sportieve uitdaging? Dan heb je misschien wel zin om de 20 km van Brussel te lopen op 27 mei! Sluit je aan bij de lopers van Wereldsolidariteit en stel zo jouw sportieve prestatie in het teken van #cleanekleren. Bij ons geniet je bovendien van heel wat voordelen, want wij zorgen voor je inschrijving, je rugnummer, een comfortabel en clean loopshirt, een warm onthaal op 300 meter van de start, een bewaakte bewaarplaats voor je spullen, bevoorrading, een nette douche en een broodje achteraf. Klinkt als muziek in de oren, toch? Het enige wat jij die dag hoeft te doen, is lopen ;-)

Op zondag 27 mei gaat de 39ste editie van de 20 km door Brussel door. Een populaire loopwedstrijd, waar Wereldsolidariteit al jarenlang aan deelneemt met honderden enthousiaste lopers. Dit jaar lopen we met Wereldsolidariteit voor #cleanekleren. Concreet houdt dit in dat al onze lopers sponsorgeld inzamelen, dat integraal gaat naar de vakbondspartners van Wereldsolidariteit, die strijden voor betere arbeidsomstandigheden voor de kledingarbeidsters.

Ook jij kan meedoen! In ruil voor jouw gesponsorde kilometers, verlossen wij jou van alle stress. Geef een seintje aan katrien.liebaut@wsm.be en wij zorgen voor je inschrijving. Nog een voordeel om met ons mee te lopen is immers dat je zeker bent van een plaatsje, want voor groepen beginnen de voorinschrijvingen al vanaf 25 januari.

Via deze link kan je je meteen online bij de ploeg van Wereldsolidariteit inschrijven voor de 20km. Klik op 'sluit aan bij groep' om je inschrijving te voltooien. Veel succes!

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op via katrien.liebaut@wsm.be

(c) Drawing from Shamisa Debroey

Share