Dwars door Hasselt - 28/10 - Hasselt Print dit artikel Stuur door naar een vriend

Schermafbeelding 2018 09 17 om 11.11.12Ben jij sportief ingesteld en wil je graag iets doen om de duurzame productie van kledij te bevorderen? Loop of stap dan mee voor #cleanekleren tijdens Dwars door Hasselt. Wil je steunen maar heb je geen tijd om zelf veel te doen? Sponsor dan de andere lopers via Dono.be

Sluit aan bij de groep lopers van Wereldsolidariteit tijdens Dwars door Hasselt op zondag 28/10/2018 en laat je sponsoren voor #cleanekleren.

Wij nodigen je uit om 3, 5, 10 of 15 km te lopen voor #cleanekleren en minimum 25€ sponsorgeld in te zamelenSpreek zeker vrienden, familie en collega’s aan om gezellig mee te doen! Alle ingrediënten voor een leuke zondag zijn aanwezig.

Je schrijft je als individuele loper in op de website van Dwars door HasseltOp de dag zelf ontvang je van ons een ‘clean’ en comfortabel loopshirt, dit maakt je zichtbaar als lid van de groep lopers voor #cleanekleren.

De opbrengst van deze actie gaat naar de partners van Wereldsolidariteit in Bangladesh, Cambodja en Indonesië die strijden voor betere leef- en werkomstandigheden voor kledingarbeid(st)ers. Teken ook onze petitie! 

Niet twijfelen, stuur een mailtje met je contactgegevens en t-shirtmaat naar Christine Liefsoens. We bezorgen je de nodige info! 

Share