Spring jij op de WSM Nepal Express? Print dit artikel Stuur door naar een vriend

WSM Nepal ExpressHou je van een pittige uitdaging? Ben je op zoek naar intense ervaringen? Ga je een engagement niet uit de weg? Dan is deze reis wellicht iets voor jou! Trek met WSM naar Nepal en stap er ‘in de voetsporen van de sherpa’s’. WSM Nepal Express is een groepsreis waarin inleving en beleving centraal staan. Tegelijk zamel je geld in voor sherpa’s en andere kwetsbare Nepalezen. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! 

Tijdens deze reis maak je kennis met het leven van de sherpa’s, met hun hopen en zorgen, met het werk van GEFONT en NTUC, partners van WSM in Nepal. GEFONT en NTUC zetten zich in voor een leefbaar loon en sociale zekerheid voor sherpa’s en gidsen. Maar ook voor pottenbakkers, thuiswerkers, fabrieksarbeiders, arbeiders in horeca of transport, kleermakers, migrantenarbeiders en andere kwetsbare groepen.

Op het programma staan o.a. Kathmandu, Namo Buddha, Pokhara, Chitwan National Park + trekking (4 d), verblijf in een gastgezin (2 d) … Je gaat (in duo of in groep) zowel sportieve als creatieve uitdagingenaan, die het leven van Nepalezen tonen en het werk van GEFONT en NTUC in de kijker zetten.

Enthousiast? Lees dan snel meer informatie en schrijf je in voor de WSM Nepal Express. 

Porters2

Share