Met de steun van

Voor de realisatie van onze programma's in het Zuiden, kan Wereldsolidariteit rekenen op de steun van velen. Naast de overheid - die onze programma's voor ongeveer 65% financieert - en giften van individuele donateurs, doen verschillende organisaties, zowel binnen als buiten het netwerk van beweging.net, een belangrijke financiële bijdrage voor ons programma in het Zuiden. Hen noemen we onze "structurele sponsors". Hier zie je om welke organisaties dit gaat. 

LogosStructureleSponsorsSamen 2016 sept

Ook volgende gemeenten doen een financiële bijdrage aan de realisatie van het programma van Wereldsolidariteit (in alfabetische volgorde): 

Alken, Antwerpen, Arendonk, Beersel, Brugge, De Pinte, Dessel, Diest, Dendermonde, Destelbergen, Eeklo, Geel, Gent, Grobbendonk, Haacht, Halle, Herent, Herentals, Herenthout, Hoeilaart, Hoogstraten, Houthalen, Lint, Lommel, Lubbeek, Maasmechelen, Malle, Meerhout, Menen, Nieuwerkerken, Oud-Heverlee, Retie, Poperinge, Rotselaar, Rijkevorsel, Sint-Gillis-Waas, Sint-Truiden, Tervuren, Wijnegem, Zottegem.